Élménylövészet

Örömmel és szeretettel várjuk köreinkbe mindazokat, akik szeretnének megismerkedni a sportlövészet és a fegyverek világával a Best Range Babóti Sportlőtéren szombati napokon megrendezésre kerülő élménylövészeteink alkalmával. Figyelem! A 9400 Sopron, Balfi út 158. szám alatti Anger lőtéren nem tartunk élménylövészetet. Egyesületünk “Pártolói Tagság” (lásd Alapszabály) formájában lehetőséget biztosít élménylövészeten való részvételre, ahol az érdeklődők elméleti és gyakorlati betekintést nyerhetnek a sportlövészetbe egy tapasztalt lövészetvezető irányítása mellett.

Az élménylövészet a következő programokból áll:

Lőtérszabályzat ismertetése
– A lőfegyverek részei, működésük
– Sportlövészeti ismeretek (testhelyzet, célzás, elsütés, stb.)
– Lőgyakorlat az egyesület különböző típusú és kaliberű fegyvereivel

A program időtartama a kiválasztott csomag méretétől függően maximum 2 óra.

Az élmény lövészetek időpontjai:

Az időpont foglaló rendszerben feltüntetett napokon a Bejelentkezés fülre kattintva.
Megkérünk minden kedves vendéget, hogy a program kezdése előtt 5 perccel korábban legyen szíves érkezni!
A lövészetek helyszíne:
A Best Range Babóti Sportlőtér (Sopronban nem tartunk élménylövészetet)
Pontos cím: 9351 Babót 014/2. hrsz.
Google maps: https://goo.gl/maps/x9kGQE1srWw9myZo6
A programon való részvétel feltételei:

 

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy lövészeteinken kizárólag

 – 18. életévét betöltött
 – büntetlen előéletű
 – magyar állampolgárságú
 – alkohol- és pszichotróp szerektől mentes személy

vehet részt! Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a sportlövészet jellegéből adódóan a program során lőporfüst felszabadulására, valamint a lövedékek ólomtartalmából kifolyólag ólommal való érintkezésre, illetve magas hangnyomásra kell számítani. Ha úgy érzi, hogy az Ön, vagy kísérője egészségi állapota szempontjából a programon való részvétel hátrányos lehet, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét! Várandóság, illetve szoptatás alatt a sportlövészetet nem ajánljuk! A lőterünk fedett és fűtött, de a réteges, kényelmes öltözetet és a meleg, zárt lábbelit mindenképpen javasoljuk.

Amennyiben kérdése merülne fel az élménylövészettel kapcsolatban, kérjük keressen fel bennünket levélben az info@sopronilovesz.hu címen, vagy  a +3620/4410150-es telefonszámon.

 

Élménylövészeti csomag vásárlása

A csomag vásárlására telefonos időpont egyeztetéssel Sopronban és Babóton, vagy online van lehetőség!

Figyelem! A honlapon feltüntetett nyitvatartási időben nem végzünk csomagértékesítést! Kérjük telefonon keresztül egyeztessen időpontot, ha fizikai ajándékkártyát vásárolna! A helyszínen csak készpénzben, érvényes magyar valutával lehetséges a fizetés, külföldi valutát, hitelkártyát, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni! Ajándékkártyáink a vásárlástól számított 8 hónapig érvényesek! A lejárati időn túl a kártyákat még további három hónapig fel lehet használni, amennyiben a kártya értékének 10%-a helyszínen megtérítésre kerül! A kártya érvényességi ideje maximum 6 hónappal hosszabbítható meg 20%-os felár ellenében! A 6 hónapnál régebben lejárt csomagok nem használhatók fel.

Hogyan vehetek részt az élménylövészeti programon?

A programon való részvétel bejelentkezéshez kötött, a kísérők esetében nem szükséges időpontot foglalni. A foglaláshoz nem szükséges csomaggal rendelkezni, lehetséges helyszínen vásárolni. Kérjük a foglalás előtt tájékozódjon a csomagkínálatunkról. Bővebb tájékoztatás a GYIK fül alatt.

A soproni lőtéren is lehet élménylövészeten részt venni?

Nem. Csak a Babóti Sportlőtéren lehet élménylőni, a megvásárolt kártyák oda érvényesek.

Hogy tudok részt venni a programon?
Amennyiben ajándékkártyával rendelkezik, úgy a fenti tájékoztató elolvasását követően a bejelentkezés fülre kattintva tud időpontot foglalni hozzánk. Ha nem rendelkezik csomaggal, úgy csomagkínálatunk megismerését követően van lehetőség bejelentkezni. Az időpont foglaláshoz nem szükséges előre megvásárolt csomaggal érkezni, lehetséges a helyszíni készpénzes vásárlás.

Hogyan tudok élménylövészetet ajándékozni?

– Személyesen telefonos egyeztetést követően Sopronban és Babóton
– Online -utalással vagy kártyás vásárlással- az alábbi gombra kattintva:

 

Miként működik az online kártya vásárlás előre utalással?
  – Ki kell választani a megvásárolni kívánt csomagot.
  – Megjelölni fizetési módot: Előre utalás (hosszabb átfutási idejű)
 A kiválasztott csomag megrendelését követően e-mailben értesítünk a fizetendő összeg és az utalási adatokkal kapcsolatban – díjbekérő
  – Ezt követően banki utalással a díjbekérőben szereplő összeget teljesíteni kell az Egyesület számlájára. Kérjük az utalásnál a közlemény rovatban a díjbekérő száma kerüljön feltüntetésre.
  – Az automatikus csomagküldő rendszer az utalás beérkezését követően e-mail útján küldi ki a vásárlásról kiállított – számlát.
  – Ezután e-mailen keresztül érkezik a kiválasztott csomag, amely kitöltve és kinyomtatva érvényes. Kérjük mindenki írja rá az ajándékozott személy nevét, a számla sorszámát és az utalás dátumát a csomagra.

Hogyan működik az online kártya vásárlás bankkártyás fizetéssel?
   – Ki kell választani a megvásárolni kívánt csomagot
   – Válasszon fizetési módot: Bankkártyás fizetés – azonnali átfutás
   – A weboldal átirányítja egy biztonságos Simple Pay fizetési felületre, ahol a bankkártya adatai megadásával végre tudja hajtani a bankkártyás tranzakciót – szükség esetén Netbankjából hagyja jóvá a tranzakciót.
   – Az automatikus csomagküldő rendszer a megfelelő összeg beérkezését követően e-mail útján küldi ki a vásárlásról kiállított – számlát.
   – Ezt követően e-mailen keresztül érkezik a kiválasztott csomag, amely kitöltve és kinyomtatva érvényes. Kérjük mindenki írja rá az ajándékozott személy nevét, a számla sorszámát és az utalás dátumát a csomagra.

Milyen formában kapom meg a csomagomat?

E-mail útján kézbesítjük. A megfelelő adatok feltüntetését követően már érvényes is.

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?
Az utalás beérkezését követően 72 órán belül kézbesíti a csomagküldő rendszer e-mailben.
A bankkártyás fizetés esetén azonnal megérkezik a csomag e-mailben.

Nem kaptam meg a csomagomat. Mi lehet a baj?
Kérjük ellenőrizze, hogy az utalás megfelelően lezajlott-e.
Amennyiben az utalás megtörtént, ellenőrizze e-mail fiókja spam-hírlevél-kéretlen mappáit!
Ha nem találja e-mail fiókjában sem a számlát, sem pedig a csomagot, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon keresztül!

Mennyi ideig használhatom fel az ajándékkártyát?
Az ajándékkártyák a vásárlástól számított 8 hónapig érvényesek! A lejárati időn túl a kártyákat még további három hónapig fel lehet használni, amennyiben a kártya értékének 10%-a helyszínen megtérítésre kerül! A kártya érvényességi ideje maximum 6 hónappal hosszabbítható meg 20%-os felár ellenében! A 6 hónapnál régebben lejárt csomagok nem használhatók fel.

Meg tudom osztani a csomagot a velem érkezőkkel?

A csomagok névre szólnak, azokat egy fő tudja felhasználni. Ha mindkét személy rendelkezik csomaggal, úgy a fegyverek átadására van lehetőség a két személy között. Több személy nem tud egy csomaggal részt venni a programon. A lövészethez legalább a BASIC csomag megvásárlására van szükség.

Megvettem az élménylövészeti csomagot online. Mi a teendőm?
A megvásárolt csomagot kinyomtatva, számla sorszámmal és vásárlási dátummal (kézzel ráírva, vagy rányomtatva) ellátva lehet érvényesíteni és ajándékozni.

Több csomagot is vásároltam online és ugyan az a számla sorszáma. Mi a teendőm?
Az együtt vásárolt csomagokat ugyan azzal a számla sorszámmal kell ellátni, felhasználáskor pedig látni fogjuk mennyi csomagot vásároltak az adott kártyára. Az együtt vásárolt csomagokat külön is fel lehet használni.

Mikor érkezzek a programra?

A program kezdése előtt 5 perccel korábban legyen szíves érkezni!

Lőhet külföldi állampolgár az élménylövészeten?
Nem, csak magyar állampolgár lőhet.

 18. életévét be nem töltött személy lőhet az élménylövészeten?
Nem, kiskorú személyek nem lőhetnek.

Vihetek magammal kísérőt az élménylövészetre?
Természetesen igen, 2-3 fő kísérő jelen lehet. A kísérőknek időpont foglalás nem szükséges.

Részt vehet gyermek kísérő a lövészeten?
Természetesen igen, amennyiben elég idős ahhoz, hogy a fény- és hanghatás ne okozzon problémát számára.

Milyen ruhában érkezzek?

A lőterünk fedett és fűtött, de a réteges, kényelmes öltözetet és a meleg, zárt lábbelit mindenképpen javasoljuk.

Lefoglaltam az időpontomat, de mégsem tudok elmenni. Mi a teendőm?
A lefoglalt időpont lemondására és módosítására az ügyfél fülön van lehetőség az időpontfoglaló rendszerben. Amennyiben nem jó az időpont, úgy a lefoglalt időpontot le kell mondani! Sürgős 72 órán belüli lemondásokat telefonon legyenek szívesek jelezni kollégáink számára a +3620/44-10-150-es hívószámon. Kérjük a bejelentkezés előtt tekintse meg csomagkínálatunkat! Az élménylövészetre való bejelentkezéshez kattintson ide: Legyen szó csapatépítésről, leány- vagy legénybúcsúról, izgalmas születésnapi élménylövészetről, a Best Range lőtéren minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Élménylövészet

Üdvözlettel:
Az SPLE Csapata
Soproni Polgári Lövész Egyesület

Alapszabály

Általános Szerződési Feltételek

Működési szabályzat

Lőtérszabályzat