Bérletes lövészeti lehetőség!

Válts bérletet, kóstolj bele korlátozások és kötöttségek nélkül a sportlövészetbe!

A Babóti Sportlőtéren – Best Range – minden szombat délelőtt képzett szakemberekkel várunk, ha betöltötted a 18. életévedet, büntetlen előéletű, magyar állampolgár vagy és szeretnél megtanulni lőni. A természetközeli épített lőtéren időjárási körülményektől függetlenül, mindig tiszta, biztonságos és rendezett környezetben tudsz gyakorolni. A sportlövészet élményét úgy élheted át, hogy nem kell félned, hogy lövészet közben megázol, napszúrást kapsz, vagy esetleg feldönt a viharos szél!
Az öt és tíz alkalmas bérletünkkel lehetőséged nyílik kis- és nagykaliberű (max. 9 mm) marokfegyverekkel célba lőni. Ha még sohasem lőttél éles lőfegyverrel, akkor a bérlet váltása előtt, mindenképpen ajánljuk, hogy látogass el egy élménylövészetünkre és szimatolj bele a lőporfüstbe 🙂

Több alkalmas lőállás bérlet 25-50 m

– 5 alkalmas bérlet 20.000 Ft
-10 alkalmas bérlet 39.000 Ft

A bérlet ára tartalmazza a választott fegyverek bérleti díját is, így az ellőtt lőszerek árán felül nem kell további költségekkel számolni! Az aktuális lőszer árakról a lőtéren kell érdeklődni.

 Bejelentkezni az alábbi gombra kattintva lehetséges, szombati napokra 10:00-13:00 között.

Sportlőtér Bérletes lövészet

A lőállásban használható fegyverek:
Fegyvertartási engedéllyel rendelkezőknek bármilyen kaliberű saját fegyver.
Engedéllyel nem rendelkezők számára alkalmanként 1 db kis (22 Lr) és 1 db nagykaliberű (9 mm Luger, vagy 38 Spec) pisztoly választható az egyesületi kínálatból exra költség nélkül.

Lövészettel és nyitva tartással kapcsolatban (hétköznapokon 10:00-16:30, szombaton 9:00-12:00) a +36 20 265 1701 telefonszámon várjuk érdeklődésed!

 

Alapszabály

Általános Szerződési Feltételek

Működési szabályzat

Lőtérszabályzat